Traditional Braces

For those who like the braces fixed to their teeth

Old but gold proven method

Conventional Braces

Self-Ligating Braces

It is a pleasure journey

Any Time

In-person consult

Your dentist will conduct a checkup on your teeth. 

Within Same Day

Discuss X -Ray

Your dentist will discuss your x-ray and treatment plan.

In 1 - 2 Weeks

Braces Bonded

Your dentist bonds the braces of your choice on you.

Every Month

Reviews

Your dentist makes sure your teeth are aligning as planned.

As quick as 12 months

Better Smile

Braces off, new smile on!

When it's completed

Custom Retainers

To ensure your smile always look fantastic.

Results from Our Satisfied Customers

Our Guarantee

We guarantee you’ll be satisfied with your experience. Full stop. If for any reason you’re not happy, let us know within six months and we’ll give you a full refund. No questions asked.
Meet our Elite Ortho Team

World Class Team

Maecenas imperdiet ac lacus ac convallis. In urna lorem, pellentesque id sagittis lacinia, gravida nec massa quisque ac vestibulum metus, de kategoriyak in dahoy.

Hundreds have changed their smile with us
Farhana I.
Farhana I.
Read More
Strongly recommended! Service memang tiptop sebab Dr explained well case saya (braces). Hospitality from all the staffs and the Dr herself saya puji dari awal saya texted untuk tanya harga dan lain-lain, sampai hari setiap appointment sangat membantu. Klinik pun baru buka and rasa selesa (siap boleh pilih nak tengok apa dekat tv, minum milo etc. macam dekat rumah 😄) masa appointment pun sangat on time, tak perlu menunggu lama.
Nur A.
Nur A.
Read More
Saya pakai braces dekat sini dan dah pun buka. Ramai tau puji cantik dan kemas gigi saya. Jadi kepada sesiapa yang nak pakai braces boleh pasang dekat klinik ni very recommended. Dr dengan staff sini sangat friendly yaa semua ceria ja.
Wani
Wani
Read More
Saya dah pasang braces di klinik ni, harga berpatutan dengan semasa. Saya berpuas hati & pengalaman baru bagi saya. Doktor sangat baik dan lemah lembut 😉😄
Nurul N.
Nurul N.
Read More
Pengalaman 2 tahun lebih pakai braces, alhamdulillah dah boleh bukak. Sangat berpuas hati dengan servis yang diberikan. Doktor dan staf sangat baik dan murah dengan senyuman 😊
Azmil K.
Azmil K.
Read More
Perkhidmatan yang sangat bagus. Doktor dan staff yang lain amat baik dan prihatin. Saya sebelum ni takut nak pergi rawatan gigi sebab selalunya doktor agak kasar tetapi doktor di sini semuanya amat bagus sebab buat rawatan secara lembut. Saya amat menyarankan supaya datang ke klinik ini.
Hartini T.
Hartini T.
Read More
Best service. Ini kali kedua anak saya buat braces di sini.
Nur S.
Nur S.
Read More
Baru sahaja tukar getah braces treatment di klinik ni, best sangat. Layanan dari Dr dan Staff sangat perfect ❤️
Nadhirah R.
Nadhirah R.
Read More
Best sangat klinik ni, doktor yang baik. Friendly, lemah lembut. Yang takut nak jumpa doktor gigi suggest mai klinik ni. Susunan gigi lebih baik selepas buat rawatan pemakaian braces dekat sini. Terbaik

Ready to get your dream smile?

Frequently asked questions

There will be mild soreness or discomfort after the orthodontic wire is engaged into the newly placed brackets, which may last for a few days to a week. However, we will provide you with painkillers to help relief the pain.

Thorough examination of your mouth, teeth, and jaw will be done and your bite will be assessed. Next, X-rays of your mouth will be taken, and a mould of your teeth will be made.

For our patient’s convenience, payment can be made via one time deposit during the first visit and the balance payment will be divided every month until full amount has been paid.

Appointment will be scheduled monthly for a check-up and review session for the dentist to change wire, ties and assess the progression of the teeth.

Treatment can take anywhere between two to three years in average as it also depends on the type of braces you choose, and what type of procedures need to be done for your case.

As of now, some of our clinics have yet to install an X-ray machine hence the patient will need to get an X-ray from another clinic which may charge from RM200-RM250. Other than that, depending on individual cases, some patient might need to have a tooth/ teeth extracted or filling(s) which will be mentioned during the consultation visit.